Projects > The Ark

Information / Team

Veretec were appointed by ISG for the detail design and fit-out delivery of GE’s new headquarters in the iconic Ralph Erskine designed Ark, Hammersmith.  

The complex project consolidates three of GE’s existing offices into 9,290sqm / 100,000sqft over five floors at the Ark and Veretec successfully worked in collaboration with the Aukett Swanke interior design team to achieve a beautifully bespoke working environment for GE in a remarkably short fast track programme.

The primary social space of the cafe in the main atrium was extended by a series of ‘neighbourhood’ spaces on the office floors.

Sustainability was a major driver of the project, including the ongoing operation and use of the working environment. The basebuild refurbishment achieved a BREEAM ‘Very Good’ assessment and SKA credits were achieved for almost 40 aspects of the fit-out including design, materials, energy, commissioning and waste management.

  • London W8
  • Client: General Electric
  • Design Architect: Aukett Swanke
  • Contractor: ISG
  • Services: Executive Architect

Team

© 2017 Veretec | Disclaimer